Business Intelligence Training

Homepage

Microsoft Power BI opleiding

Door de digitalisering is de hoeveelheid aan beschikbare data sterk toegenomen. Die data bevatten belangrijke informatie om in de toekomst beter beslissingen te kunnen nemen. Maar hoe zorg je er nu voor dat de juiste data zich op het juiste moment op de juiste plaats bevinden?

Microsoft Power BI is een krachtige Business Intelligence tool van Microsoft voor het verzamelen, bewerken en visualiseren van informatie uit verschillende databronnen. Maar wat heb je aan een mooi rapport of dashboard als je niet wat de meerwaarde daarvan is? Het creëren van rapporten en dashboards is belangrijk, het ermee leren werken is essentieel. Onze Business Intelligence Trainers zorgen ervoor dat je niet alleen rapporten kan gebruiken, maar ook interactieve rapporten en dashboards kan bouwen.

Overzicht trainingen

Power BI: Fundamentals

Je hebt al eens gehoord van Microsoft Power BI en weet welke mooie rapporten en dashboards je ermee kan bouwen. Nu wil je er zelf mee aan de slag, maar hoe start je ermee? Tijdens deze opleiding bekijken we de mogelijkheden van Microsoft Power BI en geven we jou de noodzakelijke tools om aan de slag te kunnen gaan.

Power BI: Advanced

De basisfunctionaliteiten hebben geen geheimen meer voor jou naar het volgen van onze Power BI Fundamentals cursus. Je wil nu een stap verder gaan en wil data vanuit veel verschillende bronnen combineren om complexere dashboards te crëeren. Tijdens deze opleiding zorgen we ervoor dat M-Query en DAX geen geheimen meer hebben voor jou. 

COMING SOON