Services

Homepage

Concept & strategie

Digitaal excelleren en een competitief voordeel halen: iedereen wil het, maar hoe zorg je daarvoor? Eerst brengen we de huidige situatie, de noden en mogelijke opportuniteiten in kaart. Vervolgens leggen we de digitale doelstellingen vast in een digitale strategie en een bijhorend digitaal transformatieplan. Wil je de digitale architectuur meteen vernieuwen? Onze designers staan klaar om je website of webapplicatie visueel vorm te geven.

Development

Een eenvoudige, statische website volstaat niet langer, potentiële klanten willen een online beleving. Dankzij onze veelzijdige technologische expertise zorgen we ervoor dat jouw digitale strategie en de designs omgezet worden naar een perfect werkende website of webapplicatie. We kiezen steeds voor de meest geschikte technologie en zorgen ervoor dat de website of webapplicatie veilig, schaalbaar en gebruiksvriendelijk is.

Business intelligence

Business Intelligence (BI) heeft als doel de juiste data op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Wij geloven en beloven dat dit helpt om snellerefficiënter en beter onderbouwd beslissingen te nemen. Heb je niet de volledige expertise in je onderneming? Onze consultants maken voor jou overzichtelijke en interactieve rapporten en dashboards. Wil je zelf expert worden? Dan geven onze trainers opleidingen op maat van het bedrijf. 

Tools en technologieën

Symfony
Drupal
Drupal Commerce
TYPO3
Bootstrap
MySQL
Google Tag Manager
Google Analytics
Matomo
Power BI
Power Automate
Campaign Monitor
Figma
Sketch
InVision

Benieuwd naar de digitale mogelijkheden?