Gezocht: Development stagiair

Homepage

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Ben jij op zoek naar een nieuwe digitale uitdaging? Wil jij de komende periode alles leren over de nieuwste web technologieën? Dan ben je bij TBD Agency helemaal aan het juiste adres. Wij beloven je nu alvast een leerrijke en uitdagende stage

Solliciteer nu

Wie zijn wij?

We zijn een startup dat elke dag met veel passie en enthousiasme aan de slag gaat om het onderste uit de kan te halen voor onze klanten. Het streven naar de perfecte oplossing voor elke digitale uitdaging zit in ons DNA. Er zijn geen strategische of technische vraagstukken die we niet durven aangaan. State-of-the-art oplossingen zijn de uitkomst waar we keer op keer voor willen gaan.

TBD Agency is gelegen in het centrum van Antwerpen. Met onze websites en webapplicaties willen we ervoor zorgen dat onze klanten digitaal excelleren. Wil jij ook mensen gelukkig maken met technologische oplossingen? Solliciteer dan nu als stagiair! We verzekeren je dat je net zoals wij even blij zal worden door digitale kunstwerken te creëren.

Wie ben jij?

Het web heeft geen geheimen voor jou! Je bent enthousiast om bij te leren, niet bang om fouten te maken, én je bent vooral bereid eruit te leren. Je hebt zin om te experimenteren met technologieën zoals Drupal en Symfony.

Heb jij zin om deel uit te maken van een jong, dynamisch en snelgroeiend team? Dan is deze stageplaats op je lijf geschreven! 

Wat kan je verwachten?

Wat je maakt, wordt ook effectief gebruikt. We geven je geen dummy-opdrachten die als schoolopdrachten in de vuilbak belanden als ze klaar zijn. Hier werk je aan échte websites (Drupal) of webapplicaties (Symfony).  

Tijdens de projecten krijg je de kans om je HTML5, CSS (Sass) en JavaScript skills verder te ontwikkelen. Je maakt kennis met GIT-workflows en leert hoe projecten met frameworks als Bootstrap efficiënt kunnen worden afgewerkt.  

We verwachten dat je je stageopdrachten zelfstandig afwerkt en het nodige initiatief durft nemen. Op deze manier leer je het snelst omgaan met reële werksituaties.  

Je komt terecht in een jong, dynamisch team. Voordelen? Of course! Je kent iedereen snel, volgt projecten mee van begin tot eind en komt in contact met elk aspect van web development. 

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime stageplek (minstens 8 weken) in een leuk en boeiend team;
  • Een leerrijke ervaring door intensieve samenwerkingen met onze experts; 
  • De nodige tools (inclusief supersnelle MacBook) die je nodig hebt om jouw stage tot een succes te maken; 
  • Doorgroeimogelijkheden. Misschien word jij, na je stage, wel ons nieuwste teamlid!

Word onze nieuwe stagiair

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.