Gezocht: Digital marketeer

Homepage

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Heeft het algoritme van zoekmachines geen geheimen meer voor jou? Weet jij beter dan wie ook hoe je zorgt voor een groter bereik op sociale media? Houd jij van uitdagende projecten waarbij je de klant helpt om zijn of haar digitale doelstellingen te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer hieronder en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons enthousiast team.   

Solliciteer nu

Wie zijn wij

We zijn een startup dat elke dag met veel passie en enthousiasme aan de slag gaat om het onderste uit de kan te halen voor onze klanten. Het streven naar de perfecte oplossing voor elke digitale uitdaging zit in ons DNA. Er zijn geen strategische of technische vraagstukken die we niet durven aangaan. State-of-the-art oplossingen zijn de uitkomst waar we keer op keer voor willen gaan.  

TBD Agency is gelegen in het centrum van Antwerpen. Met onze websites, (web)applicaties en digitale strategieën willen we ervoor zorgen dat onze klanten digitaal kunnen groeien. Wil jij ook mensen gelukkig maken met de beste marketingcampagnes? Solliciteer dan nu als digital marketeer! We verzekeren je dat je niets dan boeiende uitdagingen te wachten staan. Bovendien kom je terecht in ongetwijfeld het tofste team van heel Antwerpen! 

Wat verwachten we van jou?

  • Marketingdoelstellingen vertalen in concrete actieplannen;
  • Campagnes opzetten & beheren in Google Adwords;
  • Social media als LinkedIn, Facebook & Instragram beheren;
  • Analyses opmaken van campagneresultaten;
  • Kennis van Google Tagmanager is zeker een pluspunt;

Zijn al deze taken je niet vreemd en ben jij in staat om zelfstandig deze opdrachten uit te voeren? Dan ben jij mogelijks de perfecte kandidaat voor deze vacature. Heb jij daarnaast ook nog een vlotte pen, dan heb je alvast een stapje voor!

Wat bieden wij jou?

  • De meest uitdagende projecten, zowel van start-ups als grote ondernemingen.
  • Een competitief loon met uitgebreide extralegale voordelen zoals o.a. hospitalisatieverzekering, laptop, gsm-abonnement, mobiliteitsvergoeding / wagen en meer.
  • Een toffe en leuke werkomgeving in het hartje van Antwerpen.
  • Flexibele werkuren zijn zeker mogelijk. 
  • Je komt terecht in een jong, dynamisch team

Word onze nieuwe digitale marketeer

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.